Mūsu produkti tiek ražoti, balstoties uz tirgus izpētes rezultātā konstatētajām patiesajām vajadzībām. Šīs prasības ir mūsu iedvesmas avots. Mēs tās izmantojam, lai sniegtu visefektīvākos un drošākos risinājumus.

Kāpēc Kerakoll®

Tas ir pasaulē lielākais risinājumu ražotājs GreenBuilding sistēmai, kurš ieņem pasaules līdera pozīciju izmantojamo tehnoloģiju ziņā. Pateicoties 20 produkcijas līnijām, kas aptver vairāk kā 1 700 ekoloģiski draudzīgu materiālu izstrādājumu, un ražībai vairāk kā 950 000 tonnas gadā, Kerakoll® ir vadošais zaļo materiālu ražotājs, lai projektētu, būvētu un dzīvotu saskaņā ar dabu, un veselīgos apstākļos.

Kāpēc Kerakoll®

Augsto kvalitāti un negatīvās ietekmes uz vidi ierobežošanu ir apliecinājušas visprestižākās starptautiskās organizācijas un iestādes. Neatņemama katra būvniecības bioinženierijas jomas speciālistu izstrādātā produkta ieviešanas sastāvdaļa ir konsultācijas autoritatīvās Eiropas ekoloģisko tehnoloģiju izpētes iestādēs un centros. Ražošanas procesā tiek izmantotas viskvalitatīvākās un ekoloģiski tīras izejvielas.

Kāpēc Kerakoll®

Kopš savas pastāvēšanas pirmsākumiem Kerakoll® joprojām ir vadošā kompānija konsultāciju jomā: GreenBuilding konsultanti jebkurā laikā sniegs jums nepieciešamos ieteikumus – gan attiecībā uz pareizu konkrētā risinājuma lietošanu, gan attiecībā uz atsevišķu produktu raksturojumiem un priekšrocībām. Kompānija Kerakoll® iegulda 3,2% no apgrozījuma, lai izplatītu informāciju par jauno, dinamiski attīstošos zaļo tehnoloģiju kultūru ekoloģiski noturīgas būvniecības jomā, tostarp, organizējot apmācības Kerakoll Campus programmas ietvaros.

Kāpēc Kerakoll®

Kerakoll – tā ir arī drošība un uzticība: visa produkcija tiek izpētīta un pārbaudīta ar mērķi nodrošināt vislabākos tehniskos rādītājus konkrētajā kategorijā un līdz minimumam samazināt produkcijas ietekmi uz vidi. Kompānija Kerakoll® investē 5,4% no sava apgrozījuma Green Research pētījumos un, pateicoties tam, jebkurš ražošanas risinājums ir rezultāts rūpīgiem zinātniskiem pētījumiem par tā ietekmi uz cilvēka veselību un labsajūtu. Iznākumā – unikāls un neatkārtojams GreenBuilding piedāvājumu sortiments, kas apvieno mūsdienu tehnoloģijas ar rūpēm par apkārtējo vidi.