Uzlabot veselību un dzīves kvalitāti iespējams, pateicoties investēšanai sabalansētā mājokļu būvniecībā, paaugstinot ēku standartus un to ekoloģiskumu.

Kerakoll® - vienīgā kompānija, kas piedāvā kompleksus risinājumus GreenBuilding jomā, kuri ļauj projektēt, būvēt un dzīvot saskaņā ar dabu un labākos apstākļos. Pateicoties 20 produkcijas līnijām un vairāk kā 17 00 ekoloģiski draudzīgu materiālu izstrādājumiem, kompānija Kerakoll® gadā saražo 950 000 tonnu produkcijas, pie tam izmantojot 470 000 tonnu vietējās izcelsmes materiāla, 220 000 tonnu dabisko materiālu, kas iegūti otrreizējās pārstrādes rezultātā. Bez tam kompānija samazina oglekļa dioksīda izmešus atmosfērā par 9 500 000 kg, pateicoties jaunu ražošanas procesu izmantošanai un vienīgi „tīrās” enerģijas patēriņam.

Mūsu produkcijas izplatīšana visā pasaulē notiek, izmantojot GreenBuilding Point tīklu, kas aptver 20 000 vairumtirdzniecības bāzes un 5 000 koka grīdas segumu tirdzniecības centrus – tas viss, lai apmierinātu prasības gandrīz 2 000 000 profesionāļiem, kuri katru gadu iegādājas Kerakoll zaļo produkciju.

Visai Kerakoll produkcijai ir СЕ marķējums, kas apliecina atbilstību visstingrākajiem Eiropas un starptautiskajiem standartiem. Kerakoll produkcijas sertifikātus, kā arī materiālu kvalitātes ekoloģiskuma un drošības sertifikātus izsniedz oficiālas sertifikācijas institūcijas, kas akreditētas un atzītas starptautiskā līmenī.

Bez tam vienīgi uz Kerakoll® produkcijas ir marķējumi ECO un BIO atbilstoši GreenBuilding Rating standartam, nokārtojot SGS – pasaulē lielākā kontrolējošās sistēmas centra sertifikāciju un sertifikāciju patērētājiem, kuri vēlas saņemt vienīgi ekoloģiski draudzīgu un dabisku produkciju.

Vietējās izcelsmes materiālu izmantošana - 470 000 tonnas gadā

Ražošanas apjoms gadā - 950 000 tonnas

Par 9 500 000 kg mazāk CO2 izmešu gadā

1700 ekoloģiski draudzīgi izstrādājumi

Katru gadu izmanto 220 000 tonnas dabisko materiālu, kuri iegūti otrreizējās pārstrādes rezultātā

20 produkcijas līnijas